Fideuà de mariscos AMC

Fideuà de mariscos AMC

Hey everyone, I hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Fideuà de mariscos AMC. One of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Fideuà de mariscos AMC is one of the most popular of recent trending foods on earth. It's easy, it's fast, it tastes yummy. It is appreciated by millions daily. They're nice and they look fantastic. Fideuà de mariscos AMC is something which I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Fideuà de mariscos AMC, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Fideuà de mariscos AMC delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Fideuà de mariscos AMC is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Fideuà de mariscos AMC estimated approx 30 minutos.

To begin with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Fideuà de mariscos AMC using 15 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve it.

La fideuá es un plato de pasta marinero originario de las costas de la Comunidad Valenciana que se elabora de forma parecida a la paella.
Vídeo: <a href="http://www.mis-recetas.org/video/show/5241-fideua-de-mariscos-amc" rel="nofollow" target="_blank">FIDEUÁ DE MARISCOS AMC</a>

Ingredients and spices that need to be Get to make Fideuà de mariscos AMC:

  1. 1 sepia o jibia mediana
  2. 1 calamar mediano
  3. 150 gr. atún
  4. 12 gambas blancas
  5. 150 gr. almeja chirla
  6. 8 mejillones
  7. 1 tomate grande rallado
  8. 1 diente ajo finamente picado
  9. Perejil
  10. Pimentón
  11. Pimienta negra molida
  12. 250 gr fideuá
  13. 450 ml. caldo de pescado o marisco (nosotros hemos utilizado 250 ml. de agua de cocer gamba blanca y 200 ml. de agua)
  14. Colorante alimentario (azafrán)
  15. 5 cdas aceite de oliva virgen extra

Instructions to make to make Fideuà de mariscos AMC

  1. Lo primero que hacemos es limpiar bien la sepia y el calamar; la sepia la cortamos a dados y el calamar en anillas.
  2. Las almejas las lavamos bien, y los mejillones con un cuchillo les quitamos las adherencias calcáreas bien y luego les pasamos un estropajo para dejarlos relucientes.
  3. El atún lo partimos en cuatro trozos, eliminando la piel si hubiera.
  4. Ponemos 5 o 6 cucharadas de aceite en la pieza oval y ponemos a fuego fuerte, cuando la franja roja del "visiotherm" este a mitad de camino de la figura del chuletón ponemos las gambas y el atún a sofreír, tapamos y cuando la franja llegue al 80 les damos la vuelta.
  5. A continuación añadimos la sepia y el calamar para sofreír añadiendo sal; tapamos y esperamos hasta que la franja roja llegue al 90, destapamos secamos el interior de la tapadera y le damos la vuelta, volviendo a añadir sal, tapamos y esperamos a que la franja llegue al 98.
  6. A continuación ponemos sal y pimienta en el tomate, le incorporamos el ajo y el perejil y lo añadimos a la pieza para sofreír mezclando todo homogéneamente, tapamos y esperamos unos minutos para que se sofría el tomate; destapamos para ver como si el tomate esta sofrito y será el momento de añadir las almejas, tapando a continuación y esperamos a que la franja vuelva a llegar al 98.
  7. Si las almejas están abiertas añadimos la fideuá y le damos unas vueltas para sofreír añadiendo un poco de pimentón, este será el momento de añadir el caldo, ponemos colorante alimentario y colocamos los mejillones encima de la fideuá.
  8. Tapamos, mantenemos a fuego fuerte y programamos el "audiotherm" 15 minutos en función cocer "zanahoria", cuando nos avise que ha llegado a dicha función bajamos el fuego al mínimo y dejamos que transcurra el tiempo.
  9. Cuando nos avise de que ha paso el tiempo apagamos el fuego, destapamos y ya podremos servir nuestra fideuá de mariscos.

As your experience and also confidence grows, you will certainly discover that you have extra natural control over your diet plan and adapt your diet to your individual preferences in time. Whether you want to serve a recipe that utilizes less or even more active ingredients or is a little bit essentially spicy, you can make simple modifications to attain this objective. To put it simply, begin making your dishes promptly. As for fundamental food preparation skills for newbies you do not need to learn them but just if you understand some basic cooking methods.

This isn't a complete guide to fast and also easy lunch recipes however its good something to chew on. Hopefully this will get your innovative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your family without doing too many square meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this special food Recipe of Any-night-of-the-week Fideuà de mariscos AMC. Thank you very much for reading. I'm confident that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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