Pechuga de pollo a la miel con almendras y arroz thai
Hello everybody, I hope you're having an amazing day today. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Pechuga de pollo a la miel con almendras y arroz thai. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Pechuga de pollo a la miel con almendras y arroz thai is one of the most popular of recent trending foods in the world. It is enjoyed by millions every day. It's simple, it is quick, it tastes delicious. Pechuga de pollo a la miel con almendras y arroz thai is something which I've loved my entire life. They are fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Pechuga de pollo a la miel con almendras y arroz thai, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pechuga de pollo a la miel con almendras y arroz thai delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pechuga de pollo a la miel con almendras y arroz thai is 6 Comensales. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Pechuga de pollo a la miel con almendras y arroz thai estimated approx 40 minutos.
To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Pechuga de pollo a la miel con almendras y arroz thai using 12 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.
Llevábamos días sin tomar pollo, y cuando vimos que hoy había un taller impartido por @Sara_PA, en base a la receta de @Johan_Fräst, no pudimos resistirnos.
Quedo una receta muy muy rica, y rápida de preparar, con una mezcla de sabores dulce-salado increíble gracias a las almendras y la miel, y un toque fresco oriental gracias al jengibre.
Y es que en casa, tenemos un ultra-mega-fan del jengibre — por lo que intentamos ponerlo en todos los platos posibles (siempre que nos acordamos)—. Le gusta tanto, que hasta se come el jengibre que acompaña al sushi 😲, quizá se enamorara de él, gracias a Shakespeare, que en su obra Love’s Labour Lost (Trabajos de Amor Perdidos) escribió que si tuviera un sólo centavo, lo usaría para comprar pan de jengibre; quizá fuese porque el mismo día que lo probó, también cató el wasabi, con ese picante frío tan característico —que de golpe estalla y de golpe se va, durmiéndote el cogote en el proceso—. Sea como fuera, en esta receta, ha sido un acompañante perfecto.
Ingredients and spices that need to be Get to make Pechuga de pollo a la miel con almendras y arroz thai:
- ~800 g Pechugas de pollo de corral
- 400 g Arroz thai
- 500 g Tomate cherry
- 1 Trozo grande jengibre fresco
- 4 Cebollas medianas
- 200 g Almendras tostadas saladas
- 1/2 Cucharilla Canela
- 3 Cucharadas Miel casera
- Hebras de azafrán
- Aceite de oliva virgen extra
- Sésamo tostado (para decorar)
- Sésamo negro (para decorar)
Instructions to make to make Pechuga de pollo a la miel con almendras y arroz thai
- Los primeros pasos, antes de ponernos con la receta propiamente dicha, es pelar las almendras tostadas, e infusionar las hebras de azafrán. Además, también cortamos el pollo en tacos, picamos la cebolla en trocitos medianos y los cherry por la mitad.
- Ponemos en un ollla abundante agua, con un chorrito de aceite, y hacemos el arroz. Cuando esté hecho, escurrimos y reservamos.
- En un wok, ponemos un poco de aceite de oliva, rallamos el jengibre (previamente pelado) y cuando el aceite comience a estar caliente, incorporamos el pollo para dorarlo. Cuando esté pochado, agregamos la cebolla y salpimentamos —al gusto—. Mezclamos para integrar y bajamos ligeramente el fuego.
- Cuando la cebolla esté blandita, añadimos los cherry y mezclamos. Agregamos las almendras, e integramos.
- Subimos el fuego, porque tanto las verduras como el pollo soltarán agua, y ésta debe reducirse. Añadimos la canela, el azafrán y la miel. Y mezclamos hasta integrar todos los ingredientes, y dejamos a fuego lento durante otros 15 minutos.
- Para presentar, preparamos un vasito de arroz, y un par de cucharadas del pollo con almendras y miel. Espolvoreamos los dos tipos de sésamo.
- Y a disfrutar!
As your experience as well as confidence grows, you will find that you have much more all-natural control over your diet and adjust your diet regimen to your personal tastes gradually. Whether you wish to serve a dish that uses fewer or even more components or is a little bit essentially zesty, you can make straightforward changes to accomplish this goal. In other words, start making your recipes on time. When it comes to standard food preparation skills for novices you do not require to discover them yet only if you master some straightforward cooking techniques.
This isn't a full overview to fast and also easy lunch dishes but its great something to chew on. With any luck this will certainly obtain your innovative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your family members without doing too many heavy meals on your journey.
So that's going to wrap it up with this special food Recipe of Favorite Pechuga de pollo a la miel con almendras y arroz thai. Thank you very much for reading. I am sure that you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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