Filetes de pechuga de pollo al limón y curry amarillo hingú
Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Filetes de pechuga de pollo al limón y curry amarillo hingú. It is one of my favorites. This time, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Filetes de pechuga de pollo al limón y curry amarillo hingú is one of the most well liked of recent trending foods in the world. It's simple, it's fast, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. They're fine and they look wonderful. Filetes de pechuga de pollo al limón y curry amarillo hingú is something that I have loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Filetes de pechuga de pollo al limón y curry amarillo hingú, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Filetes de pechuga de pollo al limón y curry amarillo hingú delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Filetes de pechuga de pollo al limón y curry amarillo hingú is 4 raciones.. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Filetes de pechuga de pollo al limón y curry amarillo hingú using 11 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.
Ingredients and spices that need to be Take to make Filetes de pechuga de pollo al limón y curry amarillo hingú:
- 700 grs filetes de pechuga de pollo
- 800 grs patatas nuevas para freír
- 3 cucharadas soperas perejil fresco picado
- 3 dientes ajos gruesos
- 1/2 limón amarillo grande el zumo
- 1 cucharadita colmada de curry amarillo hingú
- 1 cucharadita rasa de cúrcuma en polvo
- 1/2 cucharadita jengibre en polvo
- Sal fina Marina la necesaria
- 10 cucharadas soperas aceite de oliva virgen extra
- Aceite de oliva y girasol para freír las patatas
Instructions to make to make Filetes de pechuga de pollo al limón y curry amarillo hingú
- En primer lugar, cortamos las pechugas en filetes gruesos y los ponemos en un bol.
A continuación, le añadimos el perejil fresco picado muy fino, los tres dientes de ajo picados muy finos, sal fina Marina al gusto,
El curry amarillo hingú, la cúrcuma en polvo, y el jengibre en polvo.
A continuación, le exprimimos el medio limón y le añadimos las diez cucharadas soperas de aceite de oliva virgen extra. - Seguidamente, mezclamos bien con una cuchara.
Tapamos con film y dejamos marinar en el frigorífico durante treinta minutos.
Mientras tanto, pelamos las patatas y las cortamos en taquitos gruesos cortos, las ponemos en un bol, le añadimos sal fina Marina y mezclamos bien con las manos y reservamos. - Pasados unos veinte minutos, ponemos una sartén en el fuego con el cincuenta por % de aceite de oliva virgen extra y el otro cincuenta por % se aceite de girasol y cuando esté caliente.
Comenzamos a freír las patatas. En primer lugar cuando esté caliente el aceite, añadimos parte de las patatas y bajamos la temperatura a la mitad y las dejamos que se vayan ablandando durante dos minutos.
Pasados los dos minutos, volvemos a subir el fuego y las dejamos otros dos minutos. - Cuando hayan pasado los dos minutos, cogemos una espumadera y comenzamos a remover suavemente hasta que se doren. Con estos tres pasos, lo que vamos a lograr, es que se hagan bien por dentro y por fuera.
Cuando tengamos fritas las primeras, las retiramos y las dejamos en un plato sobre papel absorbente y hacemos la misma opción con el resto. - Cuando falten unos cuatro minutos para terminar de freír las últimas patatas, ponemos otra sartén en el fuego sin aceite y dejamos que coja mucho temperatura.
Mientras tanto, sacamos el bol con los filetes del frigorífico.
Cuando haya alcanzado la temperatura adecuada la sartén, ponemos los filetes y dejamos que se vayan haciendo. - Cuando veamos que comienzan a cambiar de color por los lados.
Le damos la vuelta de nuevo y dejamos que se terminen de hacer y hacemos lo mismo con el resto de filetes y listo
As your experience and also self-confidence expands, you will certainly discover that you have a lot more natural control over your diet regimen as well as adapt your diet regimen to your personal tastes with time. Whether you intend to serve a recipe that utilizes fewer or more components or is a little bit basically spicy, you can make easy changes to accomplish this objective. To put it simply, start making your dishes in a timely manner. As for basic food preparation skills for beginners you don't need to learn them however only if you understand some simple food preparation techniques.
This isn't a total guide to fast and also simple lunch recipes yet its great food for thought. With any luck this will certainly obtain your creative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your household without doing too many heavy meals on your trip.
So that is going to wrap this up with this special food How to Make Award-winning Filetes de pechuga de pollo al limón y curry amarillo hingú. Thanks so much for your time. I'm sure you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment