Pechuga con mezcla de bulgur con quinoa y endivias y puerros salteados en leche de coco y curry
Hello everybody, hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Pechuga con mezcla de bulgur con quinoa y endivias y puerros salteados en leche de coco y curry. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Pechuga con mezcla de bulgur con quinoa y endivias y puerros salteados en leche de coco y curry is one of the most popular of current trending meals on earth. It is easy, it is fast, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. They're fine and they look fantastic. Pechuga con mezcla de bulgur con quinoa y endivias y puerros salteados en leche de coco y curry is something that I've loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Pechuga con mezcla de bulgur con quinoa y endivias y puerros salteados en leche de coco y curry, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pechuga con mezcla de bulgur con quinoa y endivias y puerros salteados en leche de coco y curry delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pechuga con mezcla de bulgur con quinoa y endivias y puerros salteados en leche de coco y curry is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Pechuga con mezcla de bulgur con quinoa y endivias y puerros salteados en leche de coco y curry estimated approx 25 minutos.
To get started with this recipe, we must first prepare a few components. You can cook Pechuga con mezcla de bulgur con quinoa y endivias y puerros salteados en leche de coco y curry using 12 ingredients and 11 steps. Here is how you can achieve it.
Esta receta es una explosión de sabores y está deliciosa.
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Pechuga con mezcla de bulgur con quinoa y endivias y puerros salteados en leche de coco y curry:
- 200 gramos pechuga de pollo
- 200 gramos mezcla de quinoa y bulgur
- 4 endivias
- 5 puerros
- Basilisco
- Sal
- Pimienta
- Curry
- Roquefort
- Leche de coco
- pastillas caldo concentrado de verduras
- Aceite de oliva virgen extra
Steps to make to make Pechuga con mezcla de bulgur con quinoa y endivias y puerros salteados en leche de coco y curry
- Quitamos las primeras hojas de las endivias, lavamos y cortamos por la mitad.
- Pelamos los puerros, lavamos y cortamos por la mitad en horizontal.
- En la olla rápida echamos un poco de agua y colocamos el cestillo de cocer al vapor y echamos dentro las endivias, los puerros, una pastilla de caldo concentrado desmenuzada por encima de las verduras y cocemos durante 5 minutos y sacamos.
- Lavamos el basilisco.
- En la sartén echamos un chorreón de leche de coco, media pastilla de caldo concentrado, una cucharadita de curry y la albahaca o basilisco, echamos las verduras que teníamos cocidas al vapor y salteamos unos 2/3 minutos y listo.
- Cortamos un trozo pequeño de roquefort y lo cortamos a daditos pequeños o aplastamos con un tenedor en un plato.
- En una cacerola con agua, echamos una pastilla de caldo concentrado y un chorreón de aceite y cuando comience a hervir echamos la mezcla de bulgur con quinoa y cocemos durante 7 minutos, escurrimos y echamos en un bol y mezclamos con el roquefort y listo.
- Mientras se cuece la mezcla de bulgur con quinoa, fileteamos las pechugas, salpimentamos y en una sartén o plancha con unas gotas de aceite de oliva las asamos a nuestro gusto.
- En cada plato ponemos la mitad de las pechugas asadas, la mezcla de quinoa con bulgur y las verduras salteadas y a disfrutar comiendo.
- Estos ingredientes son para 2 personas y el tiempo de preparación es de 25 minutos.
- Este plato es muy fácil de hacer, es distinto por las mezclas de especias y roquefort que son una auténtica explosión de sabores y además está riquísimo.
As your experience and also self-confidence expands, you will discover that you have more all-natural control over your diet regimen and also adapt your diet regimen to your personal tastes in time. Whether you want to offer a dish that uses less or more ingredients or is a little basically spicy, you can make basic modifications to achieve this objective. In other words, begin making your recipes on time. When it comes to standard cooking abilities for beginners you do not require to learn them yet only if you grasp some basic food preparation strategies.
This isn't a full overview to quick and easy lunch dishes yet its excellent food for thought. Ideally this will get your innovative juices moving so you can prepare tasty meals for your household without doing a lot of square meals on your journey.
So that is going to wrap it up for this exceptional food Easiest Way to Prepare Super Quick Homemade Pechuga con mezcla de bulgur con quinoa y endivias y puerros salteados en leche de coco y curry. Thank you very much for reading. I am sure you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment