Pechuga rellena con crema de piquillos y setas🌹💗🥂

Pechuga rellena con crema de piquillos y setas🌹💗🥂

Hey everyone, hope you are having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Pechuga rellena con crema de piquillos y setas🌹💗🥂. One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit tasty. This will be really delicious.

Pechuga rellena con crema de piquillos y setas🌹💗🥂 is one of the most popular of recent trending meals in the world. It's easy, it is quick, it tastes yummy. It's appreciated by millions daily. Pechuga rellena con crema de piquillos y setas🌹💗🥂 is something that I have loved my whole life. They're fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Pechuga rellena con crema de piquillos y setas🌹💗🥂, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pechuga rellena con crema de piquillos y setas🌹💗🥂 delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pechuga rellena con crema de piquillos y setas🌹💗🥂 is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Pechuga rellena con crema de piquillos y setas🌹💗🥂 estimated approx 75  minutos.

To get started with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Pechuga rellena con crema de piquillos y setas🌹💗🥂 using 19 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.

Tierna pechuga de pollo rellena con jamón serrano y queso azul acompañada de una crema de nata con calabacín, pimientos del piquillo y setas muy suave. Ideal para una velada perfecta...

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Pechuga rellena con crema de piquillos y setas🌹💗🥂:

  1. 2 pechugas de pollo de corral pequeñas
  2. 100 g jamón serrano
  3. 3 lonchas queso tierno
  4. 50 g queso azul
  5. Sal y pimienta
  6. Ajo en polvo
  7. Aceite de oliva virgen extra
  8. Para la crema:
  9. 200 ml nata líquida para cocinar
  10. 4-5 pimientos del piquillo
  11. 1 calabacín
  12. 1 cebolla
  13. 1 trocito calabaza
  14. 1 pastilla caldo de carne
  15. 1/2 vaso vino blanco
  16. Jengibre molido
  17. Pimienta blanca
  18. 2 dientes ajo
  19. Guarnición: 3 patatas medianas

Instructions to make to make Pechuga rellena con crema de piquillos y setas🌹💗🥂

  1. En primer lugar abrimos con el cuchillo las pechugas de pollo, las salpimentamos y les ponemos ajo en polvo. Después las cubrimos con las lonchas de queso, el roquefort y el jamón serrano.
  2. Seguidamente las enrollamos bien con su correspondiente cuerda de cocina para que no se nos salga el relleno. Entonces las sellamos en la sartén con aceite de oliva para que conserven los jugos cuando las metamos en el horno después.
  3. Las ponemos en una cazuela de pyrex para el horno, le añadimos un poco de aceite de oliva y un chorreón de vino blanco y otro de caldo de pollo. Las horneamos durante 45 minutos a 200 grados.
  4. Ahora vamos a preparar la crema para acompañar: primero picamos la cebolla, el calabacín, el trozo de calabaza y los dientes de ajo. Los rehogamos en la sartén con aceite de oliva y sal hasta que estén doraditos. Entonces le agregamos el vino blanco, un vaso de agua y la pastilla de caldo de carne, así como los pimientos del piquillo, las especias y la nata. Lo batimos todo para obtener la crema. Se le puede añadir un poco de levadura para que sea más cremosa.
  5. Vertemos la crema en la sartén sobre las setas previamente salteadas y dejamos cocinar a fuego lento unos cinco minutos.
  6. Mientras tanto sacamos las pechugas del horno y las ponemos en la sartén a cocinar junto con la crema unos cinco minutos más para que se integren los jugos y sabores.
  7. Ponemos las patatas cortadas en rodajas de menos de un centímetro en la salsa que ha resultado de hornear el pollo, le añadimos un poco de vino blanco y agua hasta que se cubran las patatas. Le ponemos film por encima, lo agujereamos y las metemos en el microondas 10 minutos, para tener unas deliciosas patatas de guarnición.
  8. Por último solo falta retirar la cuerda de las pechugas cuando se hayan enfriado un poco para que no se deshagan, y ya solo falta emplatar. Me encanta como ha quedado este,¿no os parece que tiene forma de corazón?...Buen provecho!

As your experience and confidence grows, you will certainly locate that you have a lot more all-natural control over your diet plan and also adjust your diet plan to your individual tastes gradually. Whether you want to serve a dish that utilizes fewer or even more ingredients or is a little more or less spicy, you can make easy modifications to achieve this objective. Simply put, begin making your dishes on schedule. When it comes to basic cooking skills for newbies you don't require to discover them yet only if you understand some basic food preparation techniques.

This isn't a total guide to fast as well as very easy lunch recipes however its excellent something to chew on. With any luck this will get your imaginative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your family members without doing too many square meals on your journey.

So that is going to wrap it up for this special food Steps to Prepare Favorite Pechuga rellena con crema de piquillos y setas🌹💗🥂. Thanks so much for reading. I am confident you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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