Pollo en salsa agridulce

Pollo en salsa agridulce

Hello everybody, it is Brad, welcome to our recipe page. Today, we're going to prepare a special dish, Pollo en salsa agridulce. It is one of my favorites food recipes. For mine, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Pollo en salsa agridulce is one of the most favored of current trending meals in the world. It is appreciated by millions every day. It is easy, it's quick, it tastes yummy. Pollo en salsa agridulce is something that I've loved my whole life. They are nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Pollo en salsa agridulce, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pollo en salsa agridulce delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pollo en salsa agridulce is 3-4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Pollo en salsa agridulce estimated approx 40 min + marinado.

To get started with this recipe, we have to prepare a few components. You can cook Pollo en salsa agridulce using 20 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

🐤🧅🥕🍷🥚El que tomamos en los restaurantes chinos y ahora hecho en casa.
#menúsemanal

Ingredients and spices that need to be Take to make Pollo en salsa agridulce:

  1. 400 gr pechuga pollo sin filetear
  2. 1 cebolla
  3. 1/2 pimiento rojo (si es de los grandes)
  4. 1 pimiento verde
  5. 1 zanahoria
  6. 2 dientes ajo
  7. sal y aceite
  8. Para el marinado:
  9. 1 huevo
  10. 1/2 vaso vino dulce
  11. 1/4 vaso salsa soja
  12. Para la salsa agridulce:
  13. 250 ml agua
  14. 2 cucharadas kétchup
  15. 2 cucharadas salsa soja
  16. 1 cucharada vino blanco
  17. 1 cucharadita azúcar moreno
  18. 1 cucharada maicena
  19. Para el rebozado:
  20. harina rebozar sin huevo

Instructions to make to make Pollo en salsa agridulce

  1. Una hora antes de cocinar hay que marinar la carne: la cortamos en dados del tamaño como de un bocado y la ponemos en un bol con el huevo batido, vino y soja. Lo dejamos en el frigorífico.
  2. Cortamos en cuadrados grandecitos, las verduras: cebolla, zanahoria y pimientos y bien picadito el ajo. Lo reservamos.
  3. Ahora prepararemos la salsa agridulce: ponemos un cazo al fuego con todos los ingredientes menos la maicena, esta la ponemos en una taza con un poco de agua para diluirla y cuando el preparado del cazo esté caliente pero no hirviendo, echamos la maicena y removemos para que espese. Apartamos y reservamos.
  4. Ponemos una sartén o cacerola grande al fuego, tiene que ser grande porque en ella irán todos los ingredientes. Ponemos un poco de aceite y echamos primero los pimientos y la zanahoria para que se sofrían, cuando lleven un poco, incorporamos la cebolla y el ajo, dejamos que se cocine. Cuando las verduras estén en el punto que nos gusta -aunque deben quedar al dente- lo apartamos y reservamos.
  5. Mientras se hace la verdura podemos preparar la harina para rebozar el pollo, esta vez hemos usado harina para rebozar sin huevo. La ponemos en un bol y echamos agua la cantidad de ambos será la suficiente para que quede con consistencia sin ser muy líquida ni muy pastosa. Se remueve bien para que se disuelva la harina.
  6. Colocamos una sartén al fuego con aceite de girasol para freír. Sacamos el pollo del frigorífico, lo escurrimos del marinado y lo rebozamos en el preparado de harina. Lo vamos friendo poco a poco.
  7. Una vez que el pollo esté frito lo incorporamos a la sartén grande con la verdura, echamos la salsa agridulce y lo dejamos cocer todo un par de minutos.
  8. Y ya lo tenemos. Espero que te guste.

As your experience and confidence grows, you will certainly find that you have extra all-natural control over your diet plan as well as adjust your diet to your personal tastes gradually. Whether you want to serve a recipe that uses less or more ingredients or is a bit basically zesty, you can make easy changes to attain this objective. Simply put, start making your dishes promptly. As for standard cooking skills for beginners you don't require to discover them but only if you grasp some straightforward food preparation strategies.

This isn't a total guide to fast as well as simple lunch dishes but its great food for thought. Hopefully this will get your imaginative juices flowing so you can prepare tasty meals for your household without doing a lot of square meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this exceptional food How to Prepare Award-winning Pollo en salsa agridulce. Thank you very much for your time. I'm confident you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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