Pasta farfalle rossa con roquefort y pechuga de pato con miel y oporto

Pasta farfalle rossa con roquefort y pechuga de pato con miel y oporto

Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Pasta farfalle rossa con roquefort y pechuga de pato con miel y oporto. It is one of my favorites. For mine, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Pasta farfalle rossa con roquefort y pechuga de pato con miel y oporto is one of the most popular of recent trending foods in the world. It is simple, it's fast, it tastes delicious. It is enjoyed by millions every day. Pasta farfalle rossa con roquefort y pechuga de pato con miel y oporto is something that I have loved my whole life. They're nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Pasta farfalle rossa con roquefort y pechuga de pato con miel y oporto, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pasta farfalle rossa con roquefort y pechuga de pato con miel y oporto delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Pasta farfalle rossa con roquefort y pechuga de pato con miel y oporto using 13 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve that.

Me recuerda a nuestros primeros viajes a Francia, donde se cocina mucho pato y de infinitas maneras y además está muy rico

Ingredients and spices that need to be Take to make Pasta farfalle rossa con roquefort y pechuga de pato con miel y oporto:

  1. pechuga de pato
  2. queso roquefort
  3. nata cocina
  4. mantequilla
  5. miel
  6. pimienta
  7. vino de oporto
  8. pasta farfalle (alla barbabietola rossa)
  9. pastilla caldo concentrado de verduras
  10. aceite de oliva virgen extra
  11. aceitunas rellanas de tomate seco
  12. remolacha cocida
  13. albahaca

Steps to make to make Pasta farfalle rossa con roquefort y pechuga de pato con miel y oporto

  1. En una cacerola con agua, una pastilla de caldo concentrado y un chorreón de aceite de oliva dejamos el agua hasta que hierva, echamos la pasta y cocemos durante 5/6 minutos, escurrimos, enfriamos y reservamos.
  2. En una sartén echamos el queso roquefort troceado, una cucharadita de mantequilla y un brick de nata y hervimos un par de minutos, añadimos la pasta y salteamos un minuto más y lista nuestra pasta.
  3. En un cazo echamos un vaso de vino de oporto, un par de cucharadas de miel, una pastilla de caldo concentrado y un chorreón de aceite de oliva y hervimos durante unos 3/5 minutos y listo.
  4. Hacemos unos cortes a cada pechuga de pato por la piel y por la otra cara también y metemos en el cazo de la cocción del oporto para que macere un rato.
  5. En una plancha colocamos las pechugas de pato y con un pincel las pintamos por ambas caras con la salsa de oporto y las vamos asando hasta conseguir el asado a nuestro gusto y sin dejar de echarle salsa mientras las asamos.
  6. Cuando estén listas las pechugas las cortamos por las mismas marcas que les hemos hecho.
  7. Abrimos la remolacha cocida, la pelamos y cortamos a daditos.
  8. Cogemos varias aceitunas y cortamos a rodajas.
  9. Lavamos varias hojas de albahaca.
  10. En cada fuente colocamos una pechuga de pato cortada en rodajas y la pasta con roquefort, ponemos alrededor de la fuente daditos de remolacha, rodajas de aceitunas y hojas de albahaca y que cada comensal se sirva de las fuentes la cantidad que guste en su plato.

As your experience as well as self-confidence expands, you will certainly discover that you have extra all-natural control over your diet regimen and also adapt your diet plan to your individual tastes over time. Whether you wish to serve a recipe that uses less or even more ingredients or is a little bit basically hot, you can make easy adjustments to attain this goal. To put it simply, begin making your dishes on time. As for fundamental cooking skills for beginners you don't require to learn them but only if you master some straightforward cooking techniques.

This isn't a total overview to fast as well as very easy lunch dishes yet its good something to chew on. With any luck this will certainly obtain your imaginative juices flowing so you can prepare tasty meals for your household without doing a lot of square meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this exceptional food Easiest Way to Make Award-winning Pasta farfalle rossa con roquefort y pechuga de pato con miel y oporto. Thank you very much for reading. I'm sure you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Pastel de ave y puerro

Pechuga de Pollo Mechada

Pechugas de pollo al café