Pechuga de Pollo con salsa de Berenjena, Tomate y Verduras
Hello everybody, hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Pechuga de Pollo con salsa de Berenjena, Tomate y Verduras. One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Pechuga de Pollo con salsa de Berenjena, Tomate y Verduras is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It is appreciated by millions daily. It's easy, it is fast, it tastes yummy. Pechuga de Pollo con salsa de Berenjena, Tomate y Verduras is something which I have loved my whole life. They are fine and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Pechuga de Pollo con salsa de Berenjena, Tomate y Verduras, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pechuga de Pollo con salsa de Berenjena, Tomate y Verduras delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Pechuga de Pollo con salsa de Berenjena, Tomate y Verduras using 16 ingredients and 15 steps. Here is how you cook it.
Una salsa de berenjena🍆 y tomate🍅 con un toque muy suave de picante que acompaña a la pechuga de pollo. Ideal como relleno para fajitas
Ingredients and spices that need to be Take to make Pechuga de Pollo con salsa de Berenjena, Tomate y Verduras:
- 2 pechugas de pollo
- 5 Dientes ajo pelados
- 1 berenjena grande
- 2 cebollas blancas frescas
- 1 pimiento rojo
- Sal
- Aceite de oliva
- 1/2 taza salsa de tomate
- 1 chupito salsa de chile
- 1/2 taza brandy
- Para el caldo
- 2 tazas agua
- 1 carcasa de pollo
- Sal marina
- Opcional
- Tortillas de maíz para hacer fajitas
Steps to make to make Pechuga de Pollo con salsa de Berenjena, Tomate y Verduras
- Despiezamos el pollo si es necesario y le quitamos la piel, en este caso cocinaremos sólo las pechugas.
- Aprovecharemos la carcasa y haremos un caldo, para ello ponemos 2 tazas de agua y cuando comience a hervir añadimos la carcasa y sal. Dejamos que se cocine
- Pelamos la berenjena y la cortamos a lo largo en finas tiras, la salaremos
- Cortamos la cebolla
- Y cortamos el pimiento rojo a lo largo en finas tiras
- En 1 sartén con aceite de oliva, añadimos los dientes de ajo pelados, los doramos y retiramos
- En el aceita ya aromatizado por el ajo pasamos a sartén todas las verduras
- Mientras se cocinan las verduras cortamos las pechugas a lo largo en tiras de medio centimetro de grosor, las adobamos y las añadimos a las verduras
- Cuando las tiras de pechuga de pollo esten hechas junto a las verduras, añadimos 1/2 taza de Brandy
- Dejamos que se cocinen con el brandy hasta que evapore el alcohol, añadiremos 1/2 taza de salsa de tomate
- A continuación añadimos un chupito de salsa de chile y mezclamos bien todos los ingredientes
- Añadimos un cazo con el caldo de la carcasa a los ingredientes, probamos y rectificamos de sal sí es necesario.
- Dejamos que se cocine a fuego medio hasta que se reduzca el caldo
- Una vez que tengamos reducido el caldo, procedemos a emplatar
- Opcionalmente podeís hacer unas fajitas que rellenaremos con los ingredientes de esta receta. También se puede servir con una guarnición de arróz basmati
As your experience and self-confidence expands, you will certainly find that you have extra natural control over your diet regimen as well as adapt your diet plan to your individual tastes with time. Whether you wish to offer a dish that utilizes less or more components or is a bit more or less zesty, you can make simple changes to achieve this objective. In other words, begin making your dishes on schedule. When it comes to fundamental food preparation skills for newbies you don't need to discover them yet only if you grasp some straightforward food preparation methods.
This isn't a total guide to fast and easy lunch dishes yet its great food for thought. Ideally this will certainly obtain your innovative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your family without doing a lot of heavy meals on your trip.
So that is going to wrap it up with this exceptional food How to Prepare Super Quick Homemade Pechuga de Pollo con salsa de Berenjena, Tomate y Verduras. Thank you very much for your time. I'm confident that you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment