Pechuga a la plancha y ensalada de arroz con aguacates, fresas y nísperos
Hey everyone, it's Brad, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Pechuga a la plancha y ensalada de arroz con aguacates, fresas y nísperos. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Pechuga a la plancha y ensalada de arroz con aguacates, fresas y nísperos is one of the most favored of recent trending meals in the world. It is simple, it is fast, it tastes yummy. It's enjoyed by millions every day. Pechuga a la plancha y ensalada de arroz con aguacates, fresas y nísperos is something that I've loved my whole life. They're fine and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Pechuga a la plancha y ensalada de arroz con aguacates, fresas y nísperos, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pechuga a la plancha y ensalada de arroz con aguacates, fresas y nísperos delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pechuga a la plancha y ensalada de arroz con aguacates, fresas y nísperos is 3 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Pechuga a la plancha y ensalada de arroz con aguacates, fresas y nísperos estimated approx 20-25 minutos + 1 hora para la maceración.
To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Pechuga a la plancha y ensalada de arroz con aguacates, fresas y nísperos using 15 ingredients and 14 steps. Here is how you can achieve it.
Hay que disfrutar de las frutas que tenemos de temporada y mezclarlas con nuestras comidas habituales.
Ingredients and spices that need to be Take to make Pechuga a la plancha y ensalada de arroz con aguacates, fresas y nísperos:
- 500 gramos pechuga de pollo
- 2 aguacates
- 100 gramos fresas
- 100 gramos nísperos
- curry
- tomate seco
- ajos
- cilantro
- limón
- vino
- sal
- pimienta
- 50 gramos arroz
- pastillas caldo concentrado de verduras
- aceite de oliva virgen extra
Instructions to make to make Pechuga a la plancha y ensalada de arroz con aguacates, fresas y nísperos
- Fileteamos las pechugas y colocamos en una fuente.
- Pelamos varios ajos y echamos en la picadora.
- Un par de tomates secos también los echamos en la picadora.
- Exprimimos un limón y a la picadora el zumo.
- Lavamos el cilantro, troceamos un poco y echamos también en la picadora.
- Ponemos un poco de vino blanco también dentro de la picadora, echamos una cucharadita de curry, un poco de sal y otro de pimienta, picamos todo muy bien y se lo rociamos por encima a los filetes de pechuga y dejamos que se macere todo un buen rato para que tome bien el aliño.
- En una cacerola echamos agua, un par de pastillas de caldo concentrado y un chorreón de aceite de oliva, cuando comience a hervir echamos el arroz y lo cocemos durante 13/15 minutos, escurrimos y enfriamos.
- Mientras tanto lavamos las fresas, quitamos las hojitas y troceamos.
- Pelamos los nísperos, quitamos los huesos y troceamos.
- Abrimos los aguacates, quitamos el hueso y la piel y troceamos a daditos.
- En una plancha o una sartén echamos unas gotas de aceite de oliva y hacemos a la plancha los filetes aliñados de pechuga.
- En una fuente colocamos los filetes a la plancha, el arroz, los aguacates, las fresas y los nísperos y así cada comensal se puede servir la cantidad que guste en su plato.
- Para aliñar la ensalada hacemos una salsa o una vinagreta que nos guste y se lo rociamos por encima a la ensalada de arroz.
- Este plato es muy fácil de hacer y está delicioso.
As your experience as well as confidence expands, you will certainly find that you have a lot more all-natural control over your diet regimen and adapt your diet to your personal tastes with time. Whether you want to offer a recipe that utilizes less or more active ingredients or is a little basically spicy, you can make basic adjustments to achieve this goal. To put it simply, start making your dishes on time. As for basic cooking skills for novices you do not need to learn them yet just if you master some easy cooking techniques.
This isn't a total guide to quick as well as easy lunch recipes but its good something to chew on. Hopefully this will certainly obtain your imaginative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your family without doing too many heavy meals on your journey.
So that's going to wrap this up with this special food Recipe of Quick Pechuga a la plancha y ensalada de arroz con aguacates, fresas y nísperos. Thank you very much for your time. I am sure you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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