Fricando de ternera con setas o moixarnons
Hey everyone, it's Brad, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Fricando de ternera con setas o moixarnons
. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.
Fricando de ternera con setas o moixarnons
is one of the most favored of recent trending meals on earth. It is simple, it is quick, it tastes delicious. It's enjoyed by millions daily. {Fricando de ternera con setas o moixarnons
is something which I have loved my whole life. They are nice and they look fantastic.|They're fine and they look wonderful. Fricando de ternera con setas o moixarnons
is something that I've loved my whole life.}
Many things affect the quality of taste from Fricando de ternera con setas o moixarnons
, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Fricando de ternera con setas o moixarnons
delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Fricando de ternera con setas o moixarnons
is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Fricando de ternera con setas o moixarnons
estimated approx 50 minutos.
To get started with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook Fricando de ternera con setas o moixarnons
using 13 ingredients and 14 steps. Here is how you can achieve that.
Hoy vamos a publicar una receta tradicional de Catalunya. Se trata de un Fricandó de ternera con moixernons. Se puede cocinar tambien con otro tipo de setas principalmente con niscalos.
Los Moixernons, normalmente se vendes deshidratados, por tanto, se tienen que hidratar con agua.
Como siempre nuestras recetas son caseras y fáciles de cocinar
Esperamos que os guste y la probeis.
Vídeo: <a href="http://www.mis-recetas.org/video/show/2400-fricando-de-ternera-con-setas" rel="nofollow" target="_blank">Fricandó de ternera con setas</a>
Ingredients and spices that need to be Get to make Fricando de ternera con setas o moixarnons
:
- 8 filetes de ternera
- 300 gr cebolla
- 300 gr tomate
- 80 gr zanahoria
- 25 gr moixernons o setas
- 80 ml. vino blanco
- 10 gr harina
- 1 cubito de caldo de carne
- agua
- aceite de oliva, sal y pimienta negra
- PARA LA PICADA
- 12 almendras tostadas
- ajos y perejil
Steps to make to make Fricando de ternera con setas o moixarnons
- En primer lugar, hidrataremos las setas durante 30 minutos con agua fria.
- Pelaremos las cebollas y las rallaremos. Los tomates previamento les hemos sacado la piel ya que que quedan mejor, y los cortaremos a trocitos.
- Raspamos la zanahoria y la cortamos a discos finos.
- Salpimentaremos la carne y la enharinaremos dándole unos golpecitos a la carna para sacar la harina sobrante. Pondremos aceite en una sarten, y cuando este caliente, freiremos la carne procurando que no esté muy cocida para que no nos quede muy dura.
- En el mismo aceite, pondremos la cebolla hasta que esté transparente a continuación echaremos la zanahoria y dejaremos sofreir lentamente hasta que esté la cebolla un poco dorada.
- Después, añadiremos el tomate dejandolo freir todo junto hasta que quede todo bien sofrito. Le pondremos sal y pimienta al gusto. Seguidamente añadiremos la harina dándole unas vueltas hasta que cuezca junto con la salsa.
- Echaremos el vino y cuando se evapore el alcohol, le pondremos el cubito de caldo de caren desmenuzado y un poco de agua.
- Cuando nos arranque a hervir, apagaremos el fuego y trituraremos todas la verduras en una batidora dejandolo bien fino.
- La salsa la incorporaremos a la cazuela junto con la carne, removeremos bien y lo coceremos a fuego lento durante 15/20 minutos.
- Mientras prepararemos la picada con los ajos,que picaremos añadiremos las almendras y despues el perejil todo bien picado.
- Añadiremos la picada a la cazuela y seguidamente le añadiremos las setas bien lavadas y escurridas.
- Pondremos más agua en la cazuelo cuidando que no se pegue la carne, ya que al llevar harina, se pega facilmente.
- Taparemos la cazuela y dejaremos a fuego lento durante 30 minutos más.
- Como siempre os invitamos a que veais el video para una mayor comprensión
As your experience and also self-confidence grows, you will locate that you have more natural control over your diet plan as well as adjust your diet to your individual preferences over time. Whether you wish to offer a dish that uses less or more components or is a little bit essentially zesty, you can make basic changes to accomplish this objective. To put it simply, start making your dishes promptly. When it comes to fundamental cooking skills for newbies you don't require to discover them yet just if you grasp some easy food preparation techniques.
This isn't a total guide to quick and also simple lunch dishes but its good something to chew on. Hopefully this will certainly get your innovative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your family members without doing too many heavy meals on your journey.
So that is going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Favorite Fricando de ternera con setas o moixarnons
. Thanks so much for reading. I am confident you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment