Fideos Chinos Fritos Tres Delicias
Hello everybody, it's me, Dave, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Fideos Chinos Fritos Tres Delicias. It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Fideos Chinos Fritos Tres Delicias is one of the most favored of current trending foods in the world. It is enjoyed by millions every day. It's simple, it is quick, it tastes yummy. They're fine and they look wonderful. Fideos Chinos Fritos Tres Delicias is something that I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Fideos Chinos Fritos Tres Delicias, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Fideos Chinos Fritos Tres Delicias delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Fideos Chinos Fritos Tres Delicias is 1 ración. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Fideos Chinos Fritos Tres Delicias estimated approx 20 min.
To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Fideos Chinos Fritos Tres Delicias using 12 ingredients and 11 steps. Here is how you cook it.
Muy buenas discapas y discapos hoy nos trasladamos al continente asiático para preparar unos deliciosos fideos chinos fritos tres delicias. Si te gusta la comida china no te pierdas esta receta.
Ingredients and spices that need to be Take to make Fideos Chinos Fritos Tres Delicias:
- 100 gr fideos de arroz
- Pechugas
- Langostinos
- 2 huevos
- 1 zanahoria
- 1 cebolleta
- 4 dientes ajo
- Salsa de soja
- Aceite
- 1 cucharadita sal
- 1 cucharadita azúcar
- Agua
Steps to make to make Fideos Chinos Fritos Tres Delicias
- Lo primero que haremos será poner a hidratar los fideos. Yo en este caso voy a utilizar unos fideos de arroz. Para hidratar los fideos solamente hay que seguir las instrucciones del fabricante.
- A continuación, añadimos un chorrito de aceite a una sartén y dejamos que se vaya calentando. Mientras se calienta el aceite, batimos 2 huevos. Y cuando el aceite esté caliente añadimos los huevos batidos y hacemos una especie de revuelto. Cuando ya esté hecho lo reservamos en un plato.
- Después cogemos una pechuga de pollo y lo hacemos troceamos en pedazos ni muy grandes ni muy pequeños.
- Ahora añadimos un chorrito de aceite a la sartén y añadimos la pechuga troceada. Vamos dejando que se vaya haciendo a fuego medio.
- Mientras las pechugas se van friendo, nos ponemos a pelar los langostinos. Cuando ya tenemos todos los langostinos pelados, le quitamos el intestino, para ello, hacemos una incisión sobre el langostino sin llegar a cortarlo del todo y con la ayuda de un cuchillo vamos retirando el intestino. Repetiremos la operación con todos los langostinos.
- Seguido añadimos los langostinos junto con la pechuga troceada y dejamos que se cocinen un par de minutos. Cuando ya están cocinados los reservamos.
- Ahora, añadimos un chorrito de aceite a la sartén y mientras se calienta vamos cortando las verduras. Cogemos una zanahoria, la pelamos, la partimos por la mitad y vamos haciendo tiras no demasiado gruesas. Después cogemos una cebolleta, la partimos por la mitad y la cortamos también en tiras. Seguido cogemos unos 3 dientes de ajo, si quieres le puedes poner más o menos ajo, y lo picamos en trocitos pequeños.
- Ahora que el aceite ya está caliente, añadimos las verduras. Primero añadimos el ajo, y cuando empiece a dorarse ligeramente añadimos la zanahoria y la cebolleta. Le damos unas vueltas a las verduras e incorporamos el huevo revuelto, la pechuga y los langostinos a la sartén. Saltemos todo conjuntamente.
- Le damos unas vueltas a las verduras e incorporamos el huevo revuelto, la pechuga y los langostinos a la sartén. Saltemos todo conjuntamente.
- Ahora escurrimos bien los fideos que teníamos hidratando y los añadimos a la sartén. Removemos bien para que se mezclen todos los ingredientes. Añadimos una cucharadita de azúcar, una cucharadita de sal y seguimos removiendo.
- Y por último, añadimos un chorrito de salsa de soja, mezclamos bien y ya estarían listos.
As your experience and self-confidence grows, you will discover that you have a lot more natural control over your diet regimen and also adapt your diet plan to your individual preferences gradually. Whether you wish to offer a dish that uses less or even more components or is a little more or less zesty, you can make simple adjustments to achieve this objective. In other words, start making your dishes promptly. As for basic cooking skills for beginners you don't need to discover them yet only if you master some straightforward food preparation techniques.
This isn't a full overview to fast and easy lunch recipes yet its great food for thought. With any luck this will certainly obtain your creative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing a lot of square meals on your trip.
So that is going to wrap it up for this exceptional food Steps to Make Speedy Fideos Chinos Fritos Tres Delicias. Thanks so much for reading. I am confident that you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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